De perfecte (smartphone) foto, hoe maak je die? 

De perfecte (smartphone) foto, hoe maak je die? Exclusief voor leden van Livingwell

(ook voor partners & vrienden/vriendinnen)

Smartphones zijn niet weg te denken uit ons leven. Alledaagse momenten fotografeer je niet meer met een spiegelreflexcamera, maar met je smartphone.   


Maar wat kan je smartphone allemaal? in deze workshop wordt duidelijk wat je allemaal kunt doen met je smartphone camera. bij het maken van de perfecte foto is het ook belangrijk om bewust te kijken naar je omgeving. door het toepassen van de tips & tricks wordt het kiekje van voorheen de perfecte foto.

Op zaterdag 10 november van 10.30-13.00u geeft fotograaf Marie-Suzanne van AssiéFotografie een workshop Smartphone fotografie bij Livingwell Gorinchem. In 2,5 uur krijg je uitleg over de belangrijkste knopjes op je smartphone camera en tips & tricks om de perfecte foto te maken met je smartphone. Onderwerpen die behandeld gaan worden: flitser, HDR, selfie, timer, burst, fotogrootte, hulplijnen, panorama en slow-motion. Ook dit komt aan bod: lichtwerking, scherpte diepte, lijnenspel, perspectief en regel van derden.

Een vast onderdeel is het bespreken van foto’s en het bewerken van de foto’s met de fotoapp Snapseed en Unfold. Wil je verschillende lensjes uitproberen zoals een macrolens, kan dat ook deze ochtend.

De workshop is bedoeld voor smartphone fotografen. Voor alle merken smartphones met een camera. Voor alle leeftijden. Technisch hoef je er niet voor te zijn, alleen enthousiast.

Prijs per persoon is € 27,95 normaal € 39,95

Schrijf je in per mail foto@assiefotografie.nl of app naar 06-53928103

Meer info op www.fotograafgevonden.nl

Boswandeling met je smartphone 

Boswandeling met je smartphone

Ga je mee naar het bos? En neem je smartphone mee! Op zondag 28 oktober staat een boswandeling voor (smartphone) fotograferen gepland (geduldige partners mogen ook mee). Het is geen workshop, liever geef ik je persoonlijke tips waar je op moet letten. Basiskennis van de smartphone is dan ook vereist. 

Met elkaar wandelen we in een rustig tempo door het bos op zoek naar mooi licht, paddenstoelen, mooie composities en hele kleine insecten. Want ik neem ook 3 stuks macrolenzen van Black Eye mee voor degene die een lensje wil proberen.

De kosten p.p. zijn € 15,00. Een drankje en vervoer is voor eigen rekening. Verzamelen om 10.30u in Soest, Drunese Duinen of Dorst. Locatie ben ik nog niet uit.

Kom je gezellig een avondje fotograferen met je smartphone?  

Kom je gezellig een avondje fotograferen met je smartphone? 

Leer over o.a. licht, compositie en krijg voldoende tips om je smartphonefoto's te verbeteren. In mei en juni kan je een workshop volgen van 2,5 uur. Inschrijven kan individueel of met een vriendin. Kosten € 39,95 hapje, drankje en inspiratieboekje inbegrepen.

Schrijf je in voor de volgende data.

Woensdagavond 30 mei Studio Dingez Gorinchem (VOL)

Vrijdagavond 15 juni Studio Dingez Gorinchem (VOL)

Dinsdag 19 juni bij Van der Wal Interieurs Leerdam 19.00-21.30u (nog 1 plek vrij)

Maandagavond 25 juni Studio Dingez Gorinchem 19.30-22.00u (VOL)

Woensdag 29 augustus Oude Liefde Woudrichem van 19.30-22.00u (VOL)

Dinsdag 18 september (Smartphone) lenzen testen Studio Dingez Gorinchem van 19.30-22.00u

Donderdag 4 en 11 oktober De Buurvrouw Gorinchem 2 avonden van 19.00-21.00u (VOL) Je kunt je opgeven voor deze workshop begin volgend jaar.

 

Stuur een mail of appje naar Marie-Suzanne foto@assiefotografie.nl of 06-53928103

P.s. Heb je een clubje van 6 personen, dan kan je er ook voor kiezen een privéworkshop.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston