Workshop: 2 avonden tips & tricks voor het fotograferen met je smartphone  

Workshop: 2 avonden tips & tricks voor het fotograferen met je smartphone  We gaan het deze keer iets anders doen. Niet 1 avond, maar 2 avonden tips & tricks over het fotograferen met je smartphone. Meer tijd voor feedback en jaaaaa je krijgt ook huiswerk


Je hebt de hele week de tijd om rustig foto's te maken van de alledaagse dingen zoals kinderen, werk, ontbijt, noem maar op. De week erna bekijken we de foto's en gaan we ze bewerken met Snapseed. En mooi layouts maken met Unfold. 

De workshop wordt gegeven door Marie Suzanne van AssiéFotografie fotograaf en gastdocent in basis- en middelbaar onderwijs.

Wanneer? donderdag 4 en 11 oktober 2018

Tijd? 19.00-21.00u

Waar? De Buurvrouw Gorinchem

Kosten? € 39,95 per persoon incl. hapjes, drankjes en een inspiratieboekje.

Opgeven? Reageer in een pb of app naar Marie Suzanne 06-53928103

Lenzen testen voor je smartphone 

Lenzen testen voor je smartphone *NIEUW*NIEUW*NIEUW*

Lenzen testen voor je smartphone

Kom dinsdag 18 september lenzen (smartphone) testen tijdens de workshop Smartphone fotografie? Je foto’s worden creatiever met de lenzen van Black Eye Pro.

Naast de lenzen leer je alles over die leuke functies op je mobi. Je krijgt tips over licht en beeldopbouw. En de do’s en don’t op smartphone gebied. Simpel, zonder technische termen.

De workshop wordt gegeven door Marie-Suzanne Assié-Poot. Al 15 jaar fotograaf van AssiéFotografie actief geweest in verschillende disciplines. Altijd waren mensen de rode draad in haar werk. Dit jaar is Marie-Suzanne begonnen met het geven van workshops voor particulieren, in het onderwijs en voor bedrijven. “Het is ontzettend leuk om deelnemers nog enthousiaster te maken voor smartphone fotografie. Zodat ze anders naar hun omgeving gaan kijken en alledaagse momenten creatiever gaan vastleggen”.

Voor iedereen die denkt dat hij/zij alles al weet van zijn smartphone: verbaas je over de vele mogelijkheden van je camera. Deze punten zullen behandeld worden. En natuurlijk al je vragen :-)

* Uitleg van de belangrijkste knopjes o.a. HDR, timer, fotogrootte, panorama’s maken en wat betekent Pro in het menu?  

* Hoe stel je scherp? Natuurlijk komt de boost knop aanbod. Hoe wis je al die series eigenlijk?

* Hoe krijg je scherpte diepte in je foto’s, zoals de pro’s hebben.

* Tips & tricks over licht & compositie.

* En wat kan je beter NIET doen?

* Slow-motion & Gif filmpjes zijn ook zo leuk om te maken.

* POPULAIR: is het bewerken van foto’s met Snapseed, Lay-out en Unfold

* En natuurlijk de super gave smartphone lenzen.

De workshop is van 19.30-22.00u bij Studio Dingez Langendijk (tussen de Wereldwinkel en de Griek Mykonos)

Inschrijven kan individueel of met een vriendin. Kosten € 39,95 inclusief hapje, drankje en minimagazine met tips. Stuur een mail of appje naar Marie-Suzanne foto@assiefotografie.nl of 06-53928103

SmartFotografie-kun-je-leren 

SmartFotografie-kun-je-leren

Wil je ook mooiere foto’s maken met je smartphone? Wil je tips over compositie, lichtgebruik en scherpte? Wil je weten wat de beste app is voor het bewerken van foto’s?

Boek een workshop SmartFotografie kun je leren!  

De alledaagse momenten wil je toch net zo goed fotograferen als de belangrijke momenten. Hoe handig is het dat je altijd een kwalitatief goede camera bij de hand hebt: je smartphone! Een camera met vele mogelijkheden als je ‘m optimaal gebruikt.  

In de workshop van 2,5 uur krijg je praktische tips over o.a. compositie, licht, scherp stellen. De belangrijkste knopjes zullen behandeld worden, zonder dat het technisch wordt. Je komt ook te weten wat de beste app is om foto’s mee te bewerken. Tijdens een wandeling kan je de tips in de praktijk brengen. Om persoonlijke aandacht te geven, wordt de workshop in een klein groepje van 8 personen gegeven.

De workshop kan bij jouw thuis aan de keukentafel gegeven worden met een aantal vriendinnen, familie of collega’s. Wil je er een uitje van maken, kies dan een workshop op locatie met hapjes en drankjes. Voor openinschrijvingen kijk dan bij agenda. 


Workshop bij jouw thuis

Per persoon betaal je € 34,95. Voor een groep van minimaal 5 personen. Bij minder deelnemers geldt een startbedrag van € 174,75. Geldt voor Gorinchem. Buiten Gorinchem reken ik kilometervergoeding van €0,37 per kilometer Je ontvangt een kleurrijk boekje met de belangrijkste tips en foto's. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. 


Workshop op locatie (door jezelf uitgekozen bijvoorbeeld op het strand of in je favoriete stad)

Per persoon betaal je € 34,95. Voor een groep van minimaal 5 personen. Bij minder deelnemers geldt een startbedrag van € 174,75. Geldt voor Gorinchem. Buiten Gorinchem reken ik kilometervergoeding van €0,37 per kilometer Je ontvangt een kleurrijk boekje met de belangrijkste tips en foto's. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. 


Open inschrijving Studio Dingez Gorinchem

Per persoon betaal je € 39,95. Voor een groep met 8 personen. Je ontvangt een kleurrijk boekje met de belangrijkste tips en foto's. Op de locatie worden er hapjes en drankjes aangeboden (geen extra kosten voor de deelnemers). In de agenda staan de data. 

Van te voren krijg je een bevestiging en de betalingsgegevens. Je kunt je na betaling tot max. 48 uur van tevoren kosteloos afmelden, daarna is de afmelding voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel iemand anders in je plaats laten meedoen. 


Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die mooiere foto’s wil maken met zijn smartphone. Al vanaf 8 jaar kan aan de workshop deelgenomen worden. Kinderen, pubers, volwassenen en senioren zijn van harte welkom.

Zit je in het onderwijs of wil je de workshop inzetten in een bedrijf om de medewerkers beter te leren fotograferen, neem dan contact op met Marie-Suzanne.


Heb ik een speciale mobiel nodig? 

Alle smartphones met een camera zijn goed genoeg om leuke foto’s mee te maken. Bij twijfel kan je contact met me opnemen.


Waar wordt de workshop gehouden? 

Waar jij wilt: bij jouw thuis aan de keukentafel of op een locatie naar keuze. In Gorinchem wordt de workshops bij Studio Dingez op de Langedijk gehouden. Een sfeervolle workshopruimte ruim voldoende voor 8 personen. 

Wil je naar het centrum van Rotterdam, naar een dierentuin of naar de Drunese Duinen, dat kan ook! Stel een groep van minimaal 5 personen samen en geef aan waar ik naar toe moet komen. Dan gaan we daar aan slag met Smartphone fotografie. 


Waarom kiezen voor SmartFotografie-kun-je-leren? 

Als professioneel fotograaf en gastdocent weet Marie-Suzanne hoe ze de fotografiekennis op simpele wijze kan over brengen, zonder moeilijke termen of technisch te worden.

Zowel kinderen als volwassenen weet ze enthousiast te krijgen voor het fotograferen met een smartphone.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston