Stuur e-mail mail_outline Informatie bedrijfsfotografie 

AssiéFotografie heeft zich gespecialiseerd in fotografie voor bedrijven waarbij de mens centraal staat. Bij groepsfoto' s en zakelijke portretten is de uitdaging om u en uw medewerkers zo ongedwongen mogelijk te fotograferen. Voorafgaand aan de fotoreportage zal een gesprek gehouden worden, waardoor uw wensen en mijn creativiteit het beste tot zijn recht komen.

De keuze waar de fotosessie plaatsvindt, ligt bij u. Dit kan bij mij in de studio maar ook op elke ander gewenste locatie. Wanneer een groot aantal portretten moet worden gemaakt, kan de fotostudio in uw bedrijf worden opgezet. Zo creëert u extra rust en ruimte tijdens een fotoshoot. Het totale beeld, de sfeer en de achtergrond zijn van groot belang om het juiste beeld van uw bedrijf te vormen.

Bedrijfsfotografie van AssiéFotografie verzorgt:
* zakelijk portretten
* bedrijfsreportages
* groepsfoto's

Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, ontvangt u een passende offerte, waarna u precies weet waar u aan toe bent. AssiéFotografie werkt meestal op basis van uurtarief, echter per beeld is ook mogelijk. Elke foto die u aankoopt, kunt u onbeperkt gebruiken.

Persoonlijke benadering naar mijn klanten vind ik belangrijk in mijn werk. Vooraf, maar ook tijdens een fotosessie. Daarom kom ik graag bij u langs om een opdracht te bespreken.

U kunt mij bereiken per telefoon, 0183-649996, per e-mail foto@assiefotografie.nl of met het contactformulier.

Een ontmoeting met u zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Marie-Suzanne Assié-Poot

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston