Staken van de fotografie activiteiten 

Beste bezoeker, bedankt voor uw interesse in AssiéFotografie. 

Als u een dienst wilt afnemen, moet ik u teleurstellen. Door het aannemen van een nieuwe baan in het onderwijs zijn de fotografie activiteiten gestaakt.

Heeft u advies nodig voor een andere fotograaf, kan u mij mailen of appen. 

Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen!  

Met vriendelijke groet, Marie-Suzanne Assié-Poot 


Fotograaf en nog veel meer 

Fotograaf en nog veel meer

Marie-Suzanne in het kort

Dromer (ook overdag), dierenfreak (voor wespen ren ik het liefst weg), moeder (van 2), echtgenote (ook nog), strand (ik ben in Zandvoort opgegroeid) en sneeuw (vanaf mijn 6de op de ski's), sporter (hardlopen, paardrijden, tennissen, zwemmen, turnen), geduldig (en soms niet), chipsliefhebber (favoriet is de verse chips), perfectionist (hoe lang ik niet op een tekst kan zitten), familie (liefst dichtbij me), prater (ik kan ook luisteren hoor, luister maar), rommelkont (vindt mijn omgeving) 

en 

fotograaf begonnen als persfotograaf in 2002, bruiloften, dierenfotografie, familie- en kinderfotografie ook gedaan. Vanaf de zomer van 2017 workshops en gastlessen aan het geven op scholen. En daarna met open inschrijvingen in een Gorinchem, personeelsuitjes en kinderfeestjes. Voor de toekomst zijn nog niet alle plannen gemaakt. Ik droom graag verder.


  • Workshops Smartphone fotografie

voor open inschrijvingen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, onderwijs vanaf groep 4 t/m middelbaar onderwijs.

  • Workshop Stop-Motion-filmpjes 

maken voor kinderen vanaf groep 6 en middelbare scholen en kinderfeestjes. 

  • Bedrijfsreportages
  • Profielfoto's
  • Groepsfoto's


Goed contact hebben met mijn klanten vind ik belangrijk. Heeft u vragen: bel, mail of app mij dan 0183-649996, foto@assiefotografie.nl, 06-53928103 of via het contactformulier.


Marie-Suzanne Assié-Poot - Blauwkapel 112 - 4208BR Gorinchem  


 -

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston