De fotograaf 

De fotograaf

Mijn naam is Marie-Suzanne Assié-Poot, de fotograaf achter AssiéFotografie.
 
Om als professioneel fotograaf te kunnen werken, heb ik in 2002 de HBO opleiding fotografie afgerond aan de kunstacademie Sint Joost te Breda. Een aantal jaren heb ik als persfotograaf gewerkt. Een spannende tijd met opdrachten voor kranten zoals Telegraaf en Havenloods, agrarische bladen, bedrijven en verschillende sporten gefotografeerd. Ook heb ik diverse keren de koninklijke familie mogen fotograferen.
 
                                           Persoonlijk contact met klanten
 
Persoonlijk contact miste ik in de pers, maar vond die als bruidsfotograaf. Dit deed ik onder mijn eigen bedrijf AssiéFotografie, in 2004 geregistreerd bij KVK. Na de geboorte van mijn dochter heb ik er voor gekozen om bruidsreportages over te laten aan collega-fotografen en als bedrijfs- en portretfotograaf verder te gaan.
 
                                  Centraal in mijn werk staat steeds weer ‘de mens’
 
Mensen maken mij blij, ze inspireren me. Ik heb ze graag om me heen, tijdens en buiten mijn werk als fotograaf. Zwangere vrouwen, baby's, kinderen en families komen geregeld voor mijn lens. Voor bedrijven maak ik o.a. portretten voor websites of brochures en bedrijfsreportages kan ik inmiddels aan mijn ruime ervaring toevoegen.
 
                            Het resultaat telt en daar neem ik dan ook graag de tijd voor
 
De uitdaging is en blijft om mensen te fotograferen zoals ze zijn. Ik merk vaak dat volwassenen maar ook kinderen zich ongemakkelijk voelen voor een fotosessie. Daarom besteed ik aandacht en tijd om mensen op hun gemak te stellen. Alleen dan kan men zichzelf zijn, en krijgen we samen het mooiste resultaat.
 
                                   Flexibel zijn om de juiste foto te kunnen maken
 
Foto’s kunnen in mijn studio gemaakt worden, bij een bedrijf of op elk andere locatie. De locatie is belangrijk om het juiste beeld te schieten. Hier kan extra rust en ruimte gecreeerd worden waardoor de kwaliteit van de foto nog beter wordt. Voor een goede foto is elke gewenste locatie voor mij bereikbaar.
 
 
Ik zie je graag tegemoet in mijn fotostudio of op locatie!

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston